Αλλαγές γίνονται εντός  14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 
Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα,  τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εμάς (Στον κωδικό που Σας έχουμε δώσει) , ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 3€.
Όλα μας τα προιόντα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή. Για αυτό και πρέπει να επιστραφούν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα έχετε λάβει με την πλήρη συσκευασία τους. Οποιοδήποτε ένδειξη ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, ακυρώνει την δυνατότητα αλλαγής. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα Δεύτερης αλλαγής σε προϊόν που επιστρέφει, εκτός εάν λάβει ελαττωματικό προϊόν. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα αλλαγής.Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω  της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα – Πόρτα.
Η εταιρεία δε φέρει Καμία Ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά. 
Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται μέσω elta courier .Μασ ενημερώνετε γραπτώς (e-mail, instagram, fb) για τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε, καθώς και με ποια θέλετε να τα αντικαταστήσει, σε περίπτωση αργοπορίας απάντησης από μέρους μας λόγω φόρτου εργασίας (άνω των 24 ωρών) μπορείτε να καλέσετε στο +30 2310851529  ωράρια( 9:30 – 14:00 , 17:30- 20:30)
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ :
Η Επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή  , παρά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν
Ίσης η μεγαλύτερης αξίας.
Αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα με ποσοστό έκπτωσης 50% και άνω.